Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.12.2014

Fem aprenentatge servei en l'àmbit de l'intercanvi generacional i les persones grans?

aeig sant sadurní, aprenentatge servei, projecte, cill, intergeneracional, gent gran

Projecte d'APS de l'AEiG Sant Sadurní.
AEiG Sant Sadurní

El Centre Promotor d'APS obre una línia d'ajuts econòmics a projectes d'aprenentatge servei que apropin col·lectius de diferents edats. Us hi podeu presentar fins el 7 de gener.

El Centre Promotor d'APS, projecte liderat per la Fundació Jaume Bofill, vol impulsar el desenvolupament de projectes d'aprenentatge servei en l'àmbit de l'intercanvi generacional i en l'àmbit de les persones grans.

El suport s'adreça tots els centres i institucions educatives, tant de l'àmbit formal com del no formal, i a entitats socials no lucratives de Catalunya que es proposin desenvolupar projectes d'aprenentatge servei en els àmbits esmentats durant l'any 2015. 

En aquest sentit, es consideraran projectes que pretenen apropar col·lectius de diferents edats amb l'objectiu de facilitar el coneixement mutu i l'intercanvi de coneixements, sabers i habilitats. I també, projectes que parteixen de les persones grans quan aquestes s'impliquen com a ciutadans que són amb la seva capacitat d'aprendre i el poder de l'acció transformadora.

La Fundació Jaume Bofill aporta una dotació econòmica de 10.000 euros pel suport a projectes. Us hi podeu presentar fins el 7 de gener de 2015.

Descarregueu-vos el document informatiu i el full de sol·licitud aquí


Comparteix