Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.12.2014

Obrim la convocatòria interna de finançament 2015

albada, sol


AEiG Erol

Els agrupaments interessats tenen temps fins el 25 de gener - 15 de març en el cas dels projectes internacionals - per presentar els seus projectes a la Convocatòria interna de finançament de MEG.

La convocatòria consta de tres línies diferents: projectes de foment del voluntariat , d’interès social, i internacionals. L’assignació econòmica de cada projecte es decidirà en funció d’uns criteris generals comuns i d’altres específics per a cada línia.

Entre els criteris comuns hi ha la durada de les accions, la participació d’infants i joves en el projecte, la vinculació amb el territori, la col·laboració d’altres entitats i persones, la qualitat i innovació, etc. Podeu trobar les bases completes de la convocatòria al document Convocatòria interna de Finançament penjat a la secció de Documents Generals de Finançament de l’Espai del cap (per entrar-hi cal introduir usuari i contrasenya).

Cal tenir en compte que els diners que es rebin d'aquesta convocatòria s'hauran de destinar a les accions del projecte que es facin entre les dates 1 de gener i 15 de setembre del 2015. Per poder presentar un projecte i per rebre l'import dels diferents pagaments és imprescindible tenir al dia el ComptaCau.

El termini general per presentar els projectes candidats és diumenge 25 de gener de 2015, fins les 12 de la nit, a financament@escoltesiguies.cat. La línia de projectes “Internacional” disposa d’un termini de presentació específic a les seves bases (diumenge 15 de març de 2015).
 
El termini per a la justificació de tots els projectes, sigui quina sigui la línia, és el 30 de setembre de 2015.
 


Comparteix