Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.12.2014

Ja pots tramitar la llicència federativa de muntanya per al 2015!

muntanya, excursió, natura, aeig comte jofre, neu, hivern, ruta


AEiG Comte Jofre - Verge de Rocaprevera

Si fas muntanya fora del cau, pots demanar al Tió o als Reis una llicència de la FEEC: pots tramitar-la a través de MEG sense haver de formar part de cap club excursionista.

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ja ha fet públics els preus i les característiques de les llicències federatives de muntanya per al 2015. Com a membre de MEG o de Xarxameg, pots tramitar la llicència a través del nostre Club Excursionista Minyons Escoltes i Guies sense haver de membre de cap altra entitat excursionista.

La llicència ofereix una assegurança per fer activitats de muntanya i permet participar en activitats pròpies de la FEEC, com per exemple les curses de muntanya. També us permetrà gaudir de descomptes individuals en refugis de muntanya.

Com tramitar la llicència federativa a través de MEG? Recordeu que la llicència federativa de muntanya NO és necessària per a activitats que es facin en el marc del cau. En les sortides de muntanya que fem habitualment a l’agrupament, l’assegurança de MEG ja ens cobreix.

Si amb la unitat o l’agrupament voleu fer una activitat de muntanya molt especialitzada que l’assegurança normal no cobreix, cal que demaneu una ampliació d’aquesta assegurança contactant amb assegurances@escoltesiguies.cat.


Etiquetes

Comparteix