Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.01.2015

Vine a l’Assemblea Extraordinària: el 8 de febrer, a TerrassaTots els voluntaris i voluntàries de MEG estan convocats a venir a votar la proposta d'horitzó comú per a l'escoltisme i el guiatge català i el full de ruta per assolir-lo.

El plenari tindrà lloc al Centre Cultural de Terrassa a partir de les 11:30h. Les inscripcions s’obriran a les 9 del matí i es tancaran a les 11:15h (per poder esmorzar caldrà inscriure’s prèviament, per tant, es recomana anar-hi amb temps).

De 9:30h a 11:00h hi haurà una activitat per a totes les persones assistents que consistirà en un intercanvi de projectes, experiències, càpsules formatives i debats a càrrec dels àmbits, demarcacions i entitats properes a MEG. 

Per tal que puguem calcular bé la logística d'espais, àpats i material, t’agrairem que et preinscriguis omplint aquest formulari (la preinscripció és només per calcular la logística prèvia, igualment t’hauràs d’inscriure passant per les taules d’inscripció abans del plenari).

Al web de l’Assemblea pots consultar el plànol d’espais i com arribar-hi, els horaris i tota la informació. Entrant amb la teva contrasenya a l’Espai del cap et podràs descarregar la documentació oficial sobre el punt que tractarà el plenari.


Per què fem una Assemblea Extraordinària?

El passat mes de novembre, a l’Assemblea General Ordinària a Barcelona, els i les voluntàries de MEG assistents van votar si volien que l’associació iniciés el full de ruta per a la construcció d’una associació única oberta i catalana d’escoltisme i guiatge, juntament amb Escoltes Catalans i Acció Escolta de Catalunya.

Com que la votació va donar un resultat molt ajustat, el Comissariat General, reunit el passat 17 de gener, va decidir convocar una Assemblea General Extraordinària per votar-lo de nou i qualificar la decisió.

El punt s’aprovarà si obté una majoria simple, tal i com indiquen els Estatuts. Si el punt s’aprova, es prosseguirà amb el Full de ruta per crear l'associació única. En el cas que no s’aprovi, no s’anirà cap a una associació única i el Comissariat General s’emplaçarà a fer el tancament del procés d’unitat tal i com el tenim entès fins ara, amb les juntes de les altres associacions.


Etiquetes

Comparteix