Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.02.2015

Participa a la Tramuntanada, la trobada de caps de 4vents!tramuntanada, 4vents, logotip, trobada

Logotip de la Tramuntanada.

Serà del 2 al 5 d'abril als Aiguamolls de l'Empordà i té com a objectiu viure l'essència de l'escoltisme i el guiatge en estat pur. Si t'hi inscrius abans del 15 de febrer et sortirà més barat!

La Tramuntanada és una trobada de caps de 4vents, el projecte en xarxa entre les entitats de parla i cultura catalana. Aquesta trobada té l'objectiu de viure l'essència de l'escoltisme i el guiatge en estat pur. Va dirigida als i les caps de totes les entitats pertanyents al Projecte 4vents. La trobada serà a l'entorn privilegiat dels Aiguamolls de l'Empordà (Girona, Catalunya) els dies 2, 3, 4 i 5 d'abril.

A la Tramuntanada treballarem espiritualitat, natura, educació país. Hi haurà moments de tot! Farem raid pels Aiguamolls, dinar de pobles, jocs i esports tradicionals, pionerisme, Aprenentatge i Servei amb una entitat de preservació de la flora, vetlla d'estels, treballarem l'educació inclusiva i escoltarem ponències de país a càrrec de l'Arcadi Oliveres i la Muriel Casals (a confirmar). Tot això compartint experiències, fent noves amistats, descobrint altres cultures i coneixent altres maneres de fer escoltisme. T'ho perdràs?

​Les inscripcions es podran realitzar del 2 al 27 de febrer a través d'aquest formulari. No t'adormis, que si t'inscrius abans del 15 de febrer et sortirà més econòmic!


Etiquetes

Comparteix