Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.02.2015

4 informacions d'última hora sobre l'AGE a Terrassa

Fins dimecres 4 a les 12h del migdia us podeu preinscriure a l'Assemblea General Extraordinària d'aquest diumenge, 8 de febrer. Atenció: el lloc de l'esmorzar ha canviat.

Us recordem els horaris previstos per diumenge:

- De 9.00h a 11.15h Inscripcions (lloc: Centre Cultural de Terrassa).
- De 9.00h a 9.30h Esmorzar (gratuït).
- De 9.30h a 11.00h Espai Fira: intercanvi de projectes, experiències, càpsules formatives i debats a càrrec dels àmbits, demarcacions i entitats properes a MEG (lloc: Parc Sant Jordi).
- 11.30h Inici del plenari i benvinguda (lloc: Centre Cultural de Terrassa). 
- 14.20h Fi del plenari (comiat).
- 14.30h Dinar (preu: 4€).

Cal que tingueu en compte el següent:
  • Termini preinscripcions: dimecres 4 a les 12h. Si et preinscrius ens ajudaràs a preveure molt millor l'aforament que necessitem i els àpats. Ho pots fer ràpidament omplint aquest formulari (fes clic). Tant si et preinscrius com si no, el dia de l'AGE t'hauràs d'inscriure al Centre Cultural per poder acreditar-te i entrar al plenari.
  • L'esmorzar tancarà a 3/4 de 10, així que si voleu esmorzar cal que arribeu puntuals a les 9h al Centre Cultural per inscriure-us!
  • Sobretot, qui no s'inscrigui i vagi acreditat no rebrà esmorzar al Parc.
  • Canvi d'ubicació de l'esmorzar: era al costat del Centre Cultural i ara serà al costat del Parc Sant Jordi, on es fan les activitats del matí: Carrer Pare Llauradó 122 (Placeta d'Adelina Gregoriano). Aquí trobaràs el mapa detallat dels diferents espais.
Recordeu que al web de l'Assemblea hi trobareu tota la informació necessària i que la documentació prèvia està penjada a l'Espai del cap.

Fins diumenge!


Etiquetes

Comparteix