Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.02.2015

Vols formar part de l’Equip de La Murga?

murga, habitatge, fceg

La Murga, pel dret a un habitatge digne.
FCEG

La segona edició d'aquest projecte d'aprenentatge i servei, impulsat per la FCEG, busca membres per a l'equip!

Aquest curs estem preparant una segona edició de la Murga federativa a la ciutat de Lleida després de l’èxit de la primera edició al juliol de l’any passat. La Murga, pel dret a un habitatge dine, és una experiència d’aprenentatge i servei que consisteix en crear un espai de convivència i cooperació entre joves escoltes de 15 i 17 anys i persones en risc d’exclusió social.
 
Per fer realitat aquest projecte, a més dels agrupaments participants, cal un equip de persones que se’n ocupi de la coordinació i d’altres tasques. Per aquest motiu, l‘equip actual busca membres d’Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalana o de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya per implicar-se en l’equip que coordina aquesta segona edició.

Si t’interessa i/o tens dubtes pots enviar un correu a fceg@fceg.cat i/o assistir a la reunió d’Equip que es farà el proper 21 de febrer a les 12h (lloc a determinar).
Pots llegir més informació sobre el projecte de la Murga a aquest enllaç, i sobre com va anar la Murga de l’any passat en aquest altre.

Notícia publicada originalment al web de la FCEG.


Comparteix