Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.02.2015

Estrenem "El blog de l'escoltisme" al Diari de l'Educació

fceg, trobada de caps, tcaps, manresa, fularada, fulards

Trobada de caps (Manresa, 2011).
FCEG

Aquesta iniciativa de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge vol aportar la veu pròpia del moviment escolta i guia als reptes educatius i socials del present. El primer article parla sobre la natura com a espai d'aprenentatge.

"El blog de l'escoltisme" vol ser un espai on publicar articles d'opinió i notícies relacionades amb el moviment a Catalunya, però sobretot per aportar una mirada pròpia escolta i guia a qüestions educatives que van més enllà de la nostra activitat i als reptes educatius a què s'enfronta la societat catalana actualment.

​El primer article publicat al blog es titula "La natura: màgia i oportunitat" i l'ha escrit la Trini Molist, excomissària general de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. L'article explica com la natura ens ofereix un desplegament gairebé infinit de moments i situacions òptimes per l’aprenentatge personal i en grup. Us el recomanem! Llegiu-lo aquí.

El "Blog de l'Escoltisme" forma part de la plataforma de blogs del Diari de l'Educació, un mitjà de comunicació digital que informa sobre l'educació en tots els seus nivells, amb una mirada àmplia sobre el sector. Aquest mitjà vol ser un punt de trobada de la comunitat educativa, amb la idea que "l'educació és cosa de tots". És un projecte de la Fundació Periodisme Plural, que també edita el diari digital Catalunya Plural (el "germà" català d'Eldiario.es).

El blog és una iniciativa conjunta d'Acció Escolta de CatalunyaEscoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, gestionada per la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge.


Comparteix