Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

25.02.2015

‘El Diari de l’Educació’ presenta un llibre i una revista sobre educació i societat

diari educació, portada, mitjà de comunicació, digital

El llibre 'Educacions. 40 veus sobre educació i societat' i la revista 'Ed, que inclou un article sobre escoltisme i transformació social, es presenten el 12 de març.

40 autors, vint d’ells persones del sector educatiu, i vint d’altres àmbits socials, participen al llibre "Educacions. 40 veus sobre educació i societat". Als articles reflexionen sobre la importància d’enfortir el binomi educació-societat en àmbits tan rellevants i d’actualitat com l’economia, el gènere, la ciència, la participació ciutadana o les noves tecnologies.
 
Per la seva banda, ‘Ed – La Revista d’El Diari de l’Educació és una publicació de 100 pàgines amb entrevistes, reflexions i reportatges, que inclourà un dossier monogràfic sobre gènere, "Educar en la diferència". La publicació recollirà les reflexions d’un grapat de firmes amb solvència, entre les quals hi ha Irene Alerm, secretària general de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, que parlarà sobre escoltisme i transformació social.
 
Taula rodona sobre escola i societat
El proper 12 de març, a les 19 h, El Diari de l’Educació presentarà el seu mitjà, el llibre i la revista en un acte obert a l’escola Drassanes de Barcelona (c/ Nou de Sant Francesc, 9). Es farà una taula rodona on s'abordarà la importància de les relacions entre escola i societat des de les perspectives dels diferents ponents, i en acabat s’obrirà un col·loqui per a què participi el públic. Hi seran presents quatre dels autors que han participat en el llibre i moderarà la taula Pau Rodríguez, co-coordinador d’El Diari de l’Educació.

Aquestes iniciatives, impulsades coincidint amb el primer aniversari d'El Diari de l’Educació, aprofundeixen en la voluntat d'aquest mitjà digital d'informar sobre l'educació en tots els seus nivells, amb una mirada àmplia sobre el sector. Recentment, les tres entitats de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge hem estrenat el "Blog de l'Escoltisme" a la plataforma de blogs d'aquest mitjà.


Comparteix