Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.02.2015

Anem als campaments generals d'Acció Escolta?Del 2 al 6 d'abril, a Guardiola de Berguedà, tindran lloc els Campaments Generals d'Acció Escolta de Catalunya, on estem convidats tots els membres de MEG i d'Escoltes Catalans. 

Els Campaments Generals d’enguany seran un gran espai de trobada de l'escoltisme i el guiatge català. Està previst que hi assisteixin uns 2.000 participants i 200 voluntaris!

Un campament és un moment especial per a totes les persones que han tingut la sort de viure’n un. Al bell mig de la natura, infants i joves viuen una experiència emocionant en un espai lluny de casa però absolutament proper i propi; descobrint a viure en comú i aprenent a treballar en equip; participant en mil i una aventures i implicant-se en la societat a través de projectes, debats i dinàmiques; jugant amb els companys i companyes i descobrint nous indrets a través de rutes i excursions, etcètera. L’escoltisme troba en els campaments una de les vivències més emocionants, atractives i pedagògiques de la seva proposta educativa.

Us hi apunteu?

Més informació al web dels Campaments Generals​
 


Etiquetes

Comparteix