Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.03.2015

La Demarcació de Tarragona ens convida a aprendre sobre educació i creativitat

La Demarcació de Tarragona de MEG celebra la seva tercera edició de les Jornades d’Educació, un esdeveniment anual gratuït obert a tothom. Aquest any el tema és "Educació i creativitat".

Novament, les Jornades aborden un tema relacionat amb l’educació: l’àmbit innovador i creatiu. Així doncs, les Jornades s’estructuraran en 3 sessions on s’hi treballaran diferents vessants de la creativitat: com ser creatiu com a educador, com transmetre l’esperit creatiu als infants i joves, i quines eines pràctiques podem aplicar per millorar el dia a dia en el desenvolupament de la tasca educativa.
 
Les Jornades, a més, comptaran amb la participació d’experts a nivell internacional amb una àmplia experiència en la pràctica creativa. 
 

PRIMERA SESSIÓ

4 de març, a les 18.00h
a l'espai Jove KESSE 
  
     

SEGONA SESSIÓ

11 de març, a les 18.00h
a l'espai Jove KESSE 
 
     

TERCERA SESSIÓ

18 de març, a les 18.00h
a l'espai Jove KESSE 
 

L'assistència a les jornades és gratuïta i està obert a tothom qui vulgui participar-hi. Per inscriure-s'hi només cal respondre el següent FORMULARI. Més informació al web de les jornades.

Les Jornades les organitza la Demarcació de Tarragona, en el marc de la nostra Escola de Formació, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona


Notícies relacionades

Comparteix