Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.03.2015

Vas fer FOCA o FORMIGA 2 l’any 2012 o abans? Tramita ja el títol!

cofo, formacions, escola de formació, sifo

Aquest octubre de 2015 és l’última oportunitat per tramitar els títols de monitor/a o director/a de formacions fetes amb el pla antic (fins el 2012).

Els canvis fets per la Generalitat de Catalunya en el pla de formació de monitors/es i directors/es de lleure afecten la tramitació dels títols de la nostra Escola de Formació. Amb l’aplicació del nou pla, les titulacions fetes amb el pla antic només es poden tramitar fins l’octubre d’aquest any 2015.

Això vol dir que totes les persones que vau fer FOCA o FORMIGA 2 l’any 2012 o abans i encara no heu tramitat els vostres títols de director/a o monitor/a cal que ho feu abans de l’octubre d’aquest any 2015. Si no ho feu, haureu de repetir la formació per poder tenir el títol.

Si és el teu cas, pots tramitar el títol escrivint un correu electrònic a escolaformacio@escoltesiguies.cat o contactant amb el/la responsable pedagògic de la teva demarcació.

Si et cal complementar les hores de formació per tramitar el títol, recorda que encara hi ha places obertes a alguns dels monogràfics que s’organitzen aquest curs (més informació sobre continguts, preus i llocs en aquesta pàgina). A data del 2 de març de 2015, hi ha places obertes a:
  • Pujarem dalt del cims: eines per portar el cau a la muntanya
  • Aprenem fent servei
  • Orientació i astronomia
Per inscriure’t als monogràfics, ho pots fer a través del Portal de l’Escola de Formació (PEF) si estàs afiliat/da a MEG, o bé enviant un correu electrònic a escolaformacio@escoltesiguies.cat si no ho estàs.


Etiquetes

Comparteix