Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.03.2015

El 15 de març tanca la convocatòria de subvenció de projectes internacionals

Roverway.
Heikki Laurila (The Guides and Scouts of Finland)

Esteu preparant uns campaments internacionals i voleu demanar una subvenció per ajudar a cobrir les despeses? Afanyeu-vos-hi!

Recordeu que la data límit per presentar-vos a la convocatòria de projectes internacionals del finançament intern de MEG és el 15 de març a les 23:59h.

Si el vostre projecte està protagonitzat per unitats/branques d'infants i joves i desenvolupa una activitat escolta i/o guia, dins del projecte de curs de la unitat, fora de l'Estat Espanyol i amb implicació en l'entorn d'acollida, podeu presentar-vos a la convocatòria sempre i quan seguiu una de les següents línies:
  • Intercanvis: quan aquest és l'activitat principal del projecte; ja sigui essent grup acollit o acollidor.
  • Campament Internacional: campaments organitzats per una entitat escolta o guia internacional o un campament obert a la participació internacional.
  • Campaments en un Centre Escolta Internacional
  • Projecte de cooperació: pot ser realitzat a Catalunya o fora; però ha d'emmarcar-se en el Model de desenvolupament de MEG.
Els documents que cal que presenteu són el formulari de Projectes Internacionals i el Pressupost dels quals trobareu les plantilles a l'apartat Finançament de l'Espai del cap. En aquest espai trobareu també la Guia per presentar i justificar que us pot ser molt útil a l'hora d'elaborar el projecte.

Per qualsevol dubte consulteu les bases de la convocatòria o contacteu amb serveiinternacional@escoltesiguies.cat.


Comparteix