Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.03.2015

Oberta la convocatòria del Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil

reconeixements, Girona, escoltisme i guiatge, voluntariat, transformació social, lideratge juvenil

La Demarcació del Barcelonès i l'AEiG Montpalau van ser guardonats als Premis Jaume Ciurana 2013.
MEG

El 29è Premi Jaume Ciurana l’impulsen el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Josep Sans. Va destinat a grups formats com a mínim per 6 joves de més de 12 anys, integrats en organitzacions sense afany de lucre, que hagin realitzat alguna acció cívica destacada, de forma voluntària i gratuïta.

Consta de dues categories: “Actuació cívica en favor de les persones” i “Actuació cívica en la millora de l'entorn natural”. Es concediran tres premis per a cadascuna de les categories, que consisteixen en una obra artística d'un autor català de renom per a cada treball premiat.
 
El termini per a la presentació de candidatures és el 26 de maig de 2015.
 
La convocatòria d’aquest guardó s’emmarca dins dels Premis Civisme 2015, que també inclou els Premis de Civisme per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana (33è Premi Serra i Moret) i el 20è Premis de Civisme als mitjans de comunicació.
 
L'objecte de la convocatòria és premiar treballs, obres i actuacions que es duguin a terme en l’àmbit del civisme, entès com un instrument essencial per a la inclusió social i la lluita contra la pobresa, així com en l’àmbit dels valors i principis que fomentin la cultura cívica, amb perspectiva de gènere.


Comparteix