Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.04.2015

La comissària general de MEG, candidata a “osonenca de l’any 2014”

núria montanyà, comissària general, altter, ago, barcelona, 2014

La Núria Montanyà a l'Assemblea General del 2014 a Barcelona.

Una de les 12 candidates a aquest premi, organitzat pel diari El 9 Nou, és la torellonenca Núria Montanyà, en reconeixement a la tasca de l’escoltisme i el guiatge en la societat.

Un jurat va seleccionar el passat mes de març 12 candidatures, entre les quals els lectors i les lectores del diari poden votar per escollir qui serà finalment el guardonat o la guardonada. Alguns dels candidats són Alguer Miquel, cantant de Txarango; Laia Sanz, la millor dona de la història del Dakar en moto; o Núria Montanyà, la comissària general de MEG.
 
“La torellonenca Núria Montanyà és la presidenta de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, l’entitat d’educació en el lleure més gran de Catalunya, de la qual formen part més de 14.000 infants i joves. Va ser escollida l’any passat en l’assemblea més multitudinària de la història de l’entitat, amb uns 900 caps”, diu el text de la candidatura.  “No ho llegeixo com una nominació a títol personal, sinó que va molt en la línia de reconèixer la incidència que l'escoltisme està tenint a la societat i la tasca que fem”, explica la Núria.
 
Entre les candidatures hi ha també la d'en Sergi Solà, president del Grup de Defensa del Ter (GDT), que va ser cap a l’AEiG Arrels de Manlleu, formador i membre de l’equip Vespella de la Demarcació de l’Alt Ter (aquí podeu llegir l’entrevista que li vam fer a El Correu 90).
 
Per votar, els lectors d'El 9 Nou han de marcar una creu al nom dels seus preferits –màxim tres– a la butlleta que surt a cada edició del diari. Entre els participants se sortejarà una nit d’hotel per a dues persones a l’Hotel Blancafort de la Garriga. El premi a l’Osonenc de l’Any es lliurarà a principis de juny en una gala que es farà al Centre Cultural Can Costa i Font de Taradell.


Comparteix