Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

12.04.2015

Curs d'iniciació al voluntariat ambiental

aprenentatge servei

La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), de la qual som membres des de MEG, posa en marxa la setena edició del Curs d'iniciació al voluntariat ambiental, en el marc del Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya (PFVC).

La finalitat del curs és facilitar l’obtenció dels coneixements i les habilitats bàsiques per a incorporar-se i participar activament com a persones voluntàries en les entitats de voluntariat ambiental a Catalunya. Va destinat a persones majors de 16 anys que ja col·laboren amb una entitat ambiental o que comencen, i a persones que desitgen iniciar en un futur immediat a fer-ho. 

El curs és a distància, amb una durada de 25 h i serà del 20 d'abril al 15 de maig. Té una matrícula de 10€ (5€ per les persones voluntàries de les entitats membres de la XVAC). Per inscriure-s'hi, cal que omplir aquest formulari, abans del 16 d'abril.

Aquesta edició acabarà posant la mirada a la Setmana del Voluntariat Ambiental 2015, que es realitzarà la primera setmana de juny i serà una oportunitat per conèixer de més a prop nombrosos projectes de voluntariat de temàtica ambiental que es duen a terme a Catalunya.

Com en les darreres edicions, superar satisfatòriament el curs, d'acord als criteris d'avaluació establerts, dóna dret a l'obtenció d'un diploma del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya, expedit per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família.
 
Per qualsevol aclariment, ens podeu contactar la XVAC a través del correu info@xvac.cat.


Etiquetes

Comparteix