Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.04.2015

Del 22 al 24 de maig, ajudem a salvar les nostres costes al Clean Up The Med!

L'AEiG Sant Antoni Mª Claret

Us agradaria fer la vostra aportació per salvaguardar el medi ambient de les nostres costes? La campanya Clean Up the Med vol augmentar la consciència ambiental i reduir la contaminació generada per l'activitat humana.

Com cada any, des de 4vents, el projecte de col·laboració entre les associacions escoltes de Catalunya, Menorca, Mallorca, País Valencià i l'Alguer, ens adherim a la campanya Clean Up the Med, per tal d'ajudar a salvaguardar el medi ambient de les costes de la Mediterrània, espai comú i compartit entre totes les entitats del projecte.
 
Un any més, 4vents, reforça el seu compromís per salvaguardar el medi ambient de les costes de la Mediterrània, espai comú i compartit entre totes les entitats del projecte, amb l'adhesió a la campanya Clean Up the Med de Legambiente.
 
Enguany serà el cap de setmana del 22, 23 i 24 de maig de 2015, seran milers els voluntaris que, arreu de la Mediterrània, estaran treballant per tal de conscienciar a les seves poblacions sobre la necessitat de conservació del medi ambient.


Com podeu participar-hi?

  • Podem muntar un punt d'informació sobre l'ecologisme i la consciència ambiental.
  • Podem netejar un fragment de costa.
  • També podem guiar una excursió per visitar espais naturals de gran valor, per demostrar la importància de la conservació dels espais naturals.
Trobareu més informació al web de 4vents.

Per participar de la campanya, escolliu quin tipus d'acció podeu i teniu ganes de realitzar i envieu-nos un correu electrònic a 4vents@escoltes4vents.org


Etiquetes

Comparteix