Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

25.04.2015

La macrotrobada escolta i guia segueix avançant

macrotrobada, tàrrega, grup, comissió, treball

Participants a la jornada de treball del 19 d'abril a Tàrrega.

S’està treballant en l’organització, l’organigrama i els objectius de la macrotrobada que es farà a Tàrrega el 2017.

El passat diumenge 19 d’abril es va fer a Tàrrega una jornada de treball per organitzar la Macrotrobada, en què hi van assistir persones de l’equip motor “Quelcom es cou” i també de la Taula Executiva de MEG.

Es va treballar la calendarització, l’organigrama i els objectius de la trobada. Les persones assistents també van visitar els terrenys on es durà a terme.

Després de valorar la magnitud que tindrà la trobada i les tasques organitzatives pendents, s'ha decidit conjuntament que la trobada tingui lloc la primavera de l’any 2017, en lloc del 2016 tal i com estava previst en un inici.

S’han creat unes comissions de treball que s’encarregaran dels diversos temes: logística, administració, pedagògic/activitats i difusió, així com una comissió que s’encarrega de la coordinació general. Aquestes comissions de treball no estan tancades, sinó que estem buscant gent que estigui motivada per incorporar-s’hi.

Si ets o has estat escolta o guia i vols ajudar a organitzar la macrotrobada, escriu un correu electrònic a quelcomescou@escoltesiguies.cat i explica’ns en quina comissió t’agradaria participar.

D'altra banda, hem obert una convocatòria laboral per contractar un/a coordinador/a tècnic/a de la macrotrobada. És una feina a mitja jornada amb incorporació immediata. S'accepten candidatures fins el proper dilluns 4 de maig. Trobareu tota la informació i com presentar-vos-hi fent clic aquí.

 


Etiquetes

Comparteix