Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.05.2015

Més de 500 escoltes i guies participaran a l’“Alt Ter-Nativa” a Manlleu

alt ter, aeig ce jove, trobada, seva, multitud

Benvinguda de la Demarcació de l'Alt Ter a l'AEiG CE Jove.

El 23 i 24 de maig es farà la trobada de la Demarcació de l’Alt Ter, on hi participaran els 9 agrupaments escoltes d’Osona i el Ripollès.

“Tots som Alt Ter! L'Alt Ter-Nativa ja es aquí!". Així sona la banda sonora que ha de ressonar pels carrers de Manlleu el cap de setmana del 23-24 de maig. És la cançó del gran esdeveniment de la Demarcació de l’Alt Ter!
 
 
La trobada tindrà lloc del 22 al 24 de maig i hi participaran més de 500 infants, joves i caps dels agrupaments escoltes i guies de Manlleu (AEiG Arrels), Vic (AEiG Collformic, AE Guillem de Montrodon, AEiG Tsunami), Torelló (AEiG Comte Jofre i Verge de Rocaprevera), Sant Pere de Torelló (AEiG Mestral), Seva (AEiG CE Jove), Taradell (AEiG Rocaguinarda) i Campdevànol (AEiG Els Vàndals).

Acamparan a la zona esportiva del passeig del Ter. Al llarg del cap de setmana es faran activitats arreu de la ciutat (des de divendres al vespre fins diumenge). La trobada acabarà amb un dinar de germanor per a tots els infants i joves, caps, ex-caps, col·laboradors i familiars dels participants.

Us presentem la mascota de la trobada, que es diu Nativa:


Etiquetes

Comparteix