Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.05.2015

Arriba la Bajoca, la trobada general de la Demarcació de Tarragona

bajoca, logotip, tarragona, trobada

Logotip de la Bajoca, la trobada general de la Demarcació de Tarragona.

Més de 800 escoltes i guies de les comarques tarragonines participaran aquest cap de setmana del 16 i 17 de maig a la trobada de la Demarcació de Tarragona a Montblanc.

La Bajoca és un projecte sorgit de la TACA (taula de caps d'agrupament) de la Demarcació de Tarragona de MEG. La primera Bajoca es va fer fa 12 anys, l'any 2003. Els qui llavors hi van anar com a nens i nenes, ara ja són caps i s'han decidit a organitzar-la de nou. Al costat de l'equip motor hi ha moltes comissions que impliquen molta gent i que ja fa mesos que treballen per organitzar-la. 

A la trobada hi participaran més de 800 persones, entre infants i joves d’entre 6 i 18 anys, caps i antics escoltes i guies que van organitzar la primera Bajoca i ara hi col·laboren de nou. Tots junts tenen un repte: la Bajoca ha estat segrestada per la bruixa Mim i hauran de rescatar-la, amb l'ajuda del capità Cogombre i la capitana Patata.

Els i les participants vénen dels 13 agrupaments de la Demarcació, situats a Cambrils (AEiG Gent de Mar), La Canonja (AEiG Bisbe Borràs), L’Espluga de Francolí (AEiG L’Estornell), Montblanc (AEiG Mare de Déu de la Mercè), Reus (AEiG Ben Enllà, AEiG Mare de Déu de la Misericòrdia, AEiG MontsantCim), Tarragona (AEiG Alverna, AEiG Fent Camí, AEiG Gelsto, AEiG Ixent i AEiG Xaloc) i Valls (AEiG Verge de la Candela).

Trobareu més informació a la pàgina de Facebook de la Bajoca. Aquesta és la cançó de la trobada:
 


Etiquetes

Comparteix