Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.05.2015

El Camí, una ruta que recorre el país a peu, ja està complet!

aeig pla de l'estany, girona, camí, vetlladors, servei


AEiG Pla de l'Estany

És una ruta per fer a peu que recorre totes les comarques i illes de parla catalana. Un recorregut per la cultura, la història, el paisatge i l'esperit de la nostra terra, que va enllaçant els pobles, unint tots els caps de comarca.

Aquest projecte, en que heu col·laborat alguns agrupaments, uneix més de 5.000 quilòmetres de camí uneixen ja tots els Països Catalans i s’ha fet realitat després d'11 anys d'esforçada feina, ja que es tracta d’un projecte d’immensa magnitud i complexitat que ha comptat amb col·laboració poble a poble.

Per primer cop, tots els Països Catalans estan units per un camí continu que passa per totes les comarques i illes de parla catalana, fomentant la coneixença i estima del país, la nostra cultura, la nostra gent, el nostres costums, els nostres paisatges i trets diferencials, al mateix temps que fomentant una economia sostenible, respectuosa i desestacionalitzada.

Una part dels trams ja estan senyalitzats amb la marca d'El Camí. Tota la resta són practicables amb GPS. Només us heu de descarregar l'aplicació de mòbil gratuïta de Wikiloc i seleccionar El Camí dins del menú "Destinacions". També podeu descarregar-vos gratuïtament des de la pàgina de descàrrega de traces i podeu seguir des de qualsevol telèfon mòbil intel·ligent o des de qualsevol dispositiu GPS. Us animem a gaudir de la fantàstica experiència de conèixer a peu els tresors que amaguen els pobles i comarques dels Països Catalans. Seguiu les instruccions d'El Camí i comenceu a caminar!

Des de l'associació Pas-Amics del Camí ara centren esforços en completar el web d'El Camí, crear l'aplicació per a mòbils, cercar recursos per editar les guies que falten i estimular la senyalització de tots els trams a través dels vetlladors, la Camiescola i el Camijove.

Gràcies a tots aquells i aquelles que ho heu fet possible!

Més informació al web d’El Camí.


Comparteix