Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.05.2015

Els PiC de l’AEiG Coll de les Savines guanyen el 1r Concurs Kabua “Joves per canviar el món!”aeig coll de les savines, pic, premi, concurs, joves, transformació social, kabua, vídeo

Els PiC de l'AEiG Coll de les Savines recollint el premi.
Kabua

Els joves de l’agrupament de Cervera van guanyar el concurs amb un vídeo sobre la discriminació de les persones amb discapacitat.

El passat dissabte 25 d’abril, la branca de Pioners i Caravel·les (PiC) de l’AEiG Coll de les Savines de Cervera (Demarcació Nord-Occidental) va assistir a la cerimònia de lliurament de premis del 1r concurs KABUA 2015 “Joves per canviar el món”

Després de gairebé dues hores de nervis i emocions, el vídeo dels PiC de Cervera, titulat “Adaptem la ciutat, canviem el món”, que era un dels finalistes del concurs, va esdevenir guanyador. 

Organitzat per la plataforma d'acció social KABUA i obert a grups de joves d’entre 12 i 18 anys, el concurs premiava el millor vídeo per a joves amb una proposta, denúncia i/o sensibilització sobre pobresa, drets dels infants, violència o discriminació dels discapacitats.

Tal i com expliquen des de l’agrupament, “el vídeo pretén posar de manifest la lluita contra la discriminació de les persones amb discapacitats. És un projecte realitzat per joves d'entre 15 i 17 anys amb inquietud per canviar aquelles coses que malgrat estar al segle XXI necessiten per part de tots una sensibilització i una actuació immediata”. El premi, de 1.000 euros, anirà destinat a finançar la travessa dels Pioners i Caravel·les d’aquest estiu.

Aquí podeu veure els altres vídeos finalistes del concurs i més fotos del lliurament de premis.

Moltes felicitats!!!


Notícies relacionades

Comparteix