Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.05.2015

Obrim una convocatòria per finançar projectes de cooperació al desenvolupament d’altres entitats i col·lectius

cooperació, desenvolupament, basig-esfa, finançament, projecte

Projecte de treball conjunt entre estudiants d'arquitectura de Guatemala i Catalunya, finançat l'any passat.
BasiG-ESFA

Hi destinarem l’1% dels ingressos propis de MEG, equivalents a uns 8.900 euros, i s’hi poden presentar projectes fins el 31 de maig.

Per tercer any consecutiu, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) convoca un concurs públic per destinar l'1% dels seus ingressos propis a projectes de cooperació pel desenvolupament, on s’hi poden presentar organitzacions i entitats que ho desitgin.

La dotació econòmica de la donació correspon a l’1% dels ingressos propis de MEG del curs 2013-2014 conjuntament amb les partides de cursos anteriors que han quedat desertes o en què no s’ha convocat concurs públic. Aquest any la quantitat total és de 8.866,29 euros, a repartir, a criteri del jurat, entre els projectes seleccionats.
 
Es valoraran especialment els projectes d’educació pel desenvolupament i/o la pau, que promoguin el canvi d’actituds de la ciutadania al nord, que explorin la natura com a espai que ajuda les persones a créixer (en relació amb l’Eix del Curs de MEG 2014-2015), que siguin realitzats per persones joves al Nord o que incideixin en la millora de les condicions de vida dels infants i joves al Sud, entre altres. També es prioritzaran aquells projectes d’entitats amb una forta base associativa, democràtica i participativa.
 
Podeu consultar tots els criteris i com presentar-s’hi a les bases de la convocatòria i a la fitxa de resum que trobareu als documents adjunts.
 
El termini de presentació de projectes finalitzarà el 31 de maig de 2015.

Aquí hi trobareu més informació sobre els projectes premiats l’any passat.

Per qualsevol dubte o consulta sobre la convocatòria podeu dirigir-vos a financament@escoltesiguies.cat.

Aquesta donació NO està destinada a finançar projectes interns de MEG, dels agrupaments membres de l’associació o de la Fundació Josep Sans.


Comparteix