Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

19.05.2015

Nous pòsters per buscar nens i caps per als agrupaments

busquem caps, vine al cau, cartell, dibuix, paper, ninot, figura

Imatge dels cartells per buscar infants, joves i caps.

Cada agrupament disposa de 20 pòsters personalitzables per trobar infants i joves que s’apuntin al cau i també joves que vulguin fer de caps.

El primer d’aquests pòsters va dirigit a infants i joves i també a les seves famílies; i l’altre, a joves que vulguin fer de caps. Se n’han editat 10 de cada tipus per a cada agrupament. El repartiment s’ha fet al Comissariat General d’aquest diumenge 17 de maig i ara cada demarcació els distribuirà als seus agrupaments.

Els cartells tenen una part personalitzable on heu de posar les dades del vostre agrupament per tal que les persones interessades sàpiguen com contactar amb vosaltres (podeu fer-ho enganxant una etiqueta amb les dades de contacte). Estan impresos en format DIN A3 i pensats perquè els pengeu a centres educatius, comerços, centres cívics, etc. del vostre poble o barri.

Si creieu que no els necessitareu, podeu deixar-los a la seu de la vostra demarcació perquè un altre agrupament els pugui fer servir. I si els voleu imprimir vosaltres mateixos, als documents de l’Espai del cap, a l'apartat Comunicació > Donar-nos a conèixer, trobareu els cartells en pdf.

Al Comissariat General també es van repartir uns fulletons que es van editar fa molts anys per animar nens i nenes a apuntar-se al cau. A Can Cadena n’hi havia una pila que no es feien servir. Tot i que tenen una imatge bastant més antiga que la que fem servir actualment, hem cregut que era millor repartir-los per si podien fer servei. Si no els voleu fer servir els podeu deixar a la seu de la vostra demarcació per si un altre agrupament els vol aprofitar.

Per qualsevol dubte sobre aquest tema podeu contactar amb la vostra demarcació o bé amb el Servei de Comunicació a comunicacio@escoltesiguies.cat.


Comparteix