Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

21.05.2015

Ponència de Bombers i sorpresa astronòmica al monogràfic “Pujarem Dalt dels Cims”

monogràfic, formació, 2015, muntanya, eix del curs, refent camí, bombers, cim,

Monogràfic "Pujarem dalt dels cims".

La segona edició del monogràfic es va fer el 9 i 10 de maig entre els refugis de Prat Miró i els Estanys de la Pera, a la Cerdanya. 

Aprofitant una meteorologia immillorable, els 21 assistents -entre formadors i participants- van poder aprendre, compartir i reflexionar sobre la muntanya i l'escoltisme, a més a més d'aprendre conceptes de seguretat, recursos i propostes per portar el cau a la muntanya. 
 
La formació va comptar amb una ponència sobre seguretat i muntanya impartida per Joan Borràs, sergent GRAE dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, unitat responsable dels serveis de rescat. 
 
Els afortunats participants van tenir la sort, també, de poder observar la caiguda d'un bòlid des del cim del Perafita (2.756 m). Dóna la casualitat que aquest meteor va ser captat per una càmera d'observació astronòmica i el podeu veure fent clic aquí. No cal dir, però, que en color i en directe fou infinitament més espectacular... un regal més d'anar a la muntanya!

Trobareu més fotos del monogràfic en aquest àlbum de Facebook:
 
 

La segona edició del monogràfic es va fer el 9 i 10 de maig entre els refugis de Prat Miró i els Estanys de la Pera, a...

Posted by Minyons Escoltes i Guies de Catalunya on dijous, 21 / maig / 2015


Comparteix