Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.05.2015

Apunteu-vos a la Xampminyons, el gran torneig de futbol de MEG

agrupaments, barcelonès

Cartell de la Xampminyons 2015

Es farà els dies 30 i 31 de maig a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). Per participar-hi, només cal que inscriviu el vostre agrupament i comenceu a escalfar les cames!

Tot començarà dissabte 30 de maig amb un dinar de germanor del Sector I de la Demarcació del Barcelonès. Després es farà el torneig del Sector I, pel qual es convoca tots els caps a les 15h al Camp de Futbol Municipal La Barruana.

A continuació hi haurà una festa de celebració oberta a tothom de MEG amb punxa-discos (PD's) fins a les 2:30h. Hi haurà espai habilitat per quedar-se a dormir per tothom qui ho vulgui. L'endemà al matí hi haurà esmorzar (sucs, fruita i pastes) a les 8h.

El diumenge 31 de maig, tots els participants (tant si s'han quedat a dormir com si no) estan convocats a les 9h al Camp de Futbol Municipal La Barruana per començar la Xampminyons'15. Hi participaran els millors agrupaments de cada demarcació i els equips generals (una única inscripció per agrupament). Els partits començaran a les 9:30h puntualment i, en finalitzar hi haurà un dinar per tothom qui vulgui quedar-se.
 
Per participar només has d'inscriure el teu agrupament omplint aquest formulari. Us heu d'inscriure tots els agrupaments que participareu al torneig de Sector I de dissabte i els millors de cada demarcació que jugaran a la Xampminyons de diumenge. Important: una única inscripció per agrupament!
 
Més informació (ubicacions dels espais, horaris, preus barra, cartell, etc) a l'esdeveniment del Facebook. Els organitzadors de la Xampminyons d'enguany són l'AE Lluïsos de Gràcia, la Comissió Stuffa del Sector I i l'Equip Motor del Sector I.


Comparteix