Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.05.2015

Arriba la Diada dels àmbits, per a equips de natura i comunicació de les demarcacions

equips generals, cambrils, tarragona, trobada, grup, CG, març

Trobada dels equips generals de MEG a Cambrils, el març de 2015.

El proper 13 de juny a Can Cadena es farà un espai d'intercanvi d'experiències, formació i coneixença amb l'Àmbit de Natura i l'Àmbit de Comunicació, compartida amb escoltes i guies de totes les demarcacions.

L'Àmbit de Comunicació està creant una xarxa de corresponsals de demarcació de cara al curs vinent i també busca reporters (col·laboradors puntuals de l'Àmbit). Per fer-ho, busca persones que puguin estar interesades en el món de la comunicació (gravació, edició de vídeos, articles, disseny, etc.). 
 
Per part de l'Àmbit de Natura, es convida a participar en aquesta diada tots els equips de demarcacions i de monogràfics que treballen temes com la muntanya, la natura, l'excursionisme, etc.Si sou un equip de Comunicació o de Natura d'alguna demarcació, no us perdeu aquesta trobada! Per inscriure-us-hi parleu amb els vostres comissaris o comissàries de demarcació o sector.

Per més informació podeu contactar amb l'Àmbit de Natura (Miquel i Roger) a ambit.natura@escoltesiguies.cat o bé amb l'Àmbit de Comunicació (Anna i Sònia) a ambit.comunicacio@escoltesguies.cat
 


Etiquetes

Comparteix