Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.05.2015

“Cultiva’t”, el projecte de Truc 2 de l'AEiG Xaloc per fomentar el consum ecològic

cultiva't, cultiu ecològic, tarragona, truc, projecte

Logotip del projecte "Cultiva't".

Els joves de 18 i 19 anys de l’Agrupament Escolta i Guia Xaloc han iniciat un projecte amb l’objectiu de fomentar el consum de productes ètics, ecològics i de proximitat a la ciutat de Tarragona. 

El projecte s'anomena “Cultiva’t” i es materialitza amb un kit de cultiu ecològic compost per terra, llavors, test i informació necessària per plantar productes ecològics a casa. Els escoltes s’encarreguen de muntar i distribuir els kits de cultiu a diferents botigues de Tarragona i vetllar pel bon funcionament del projecte. Amb la compra del kit ecològic, el consumidor obté un descompte en qualsevol producte ecològic de la botiga on l’hagi adquirit.

La motivació d’aquest projecte sense ànim de lucre és "la manca de consciència social en l’àmbit ecològic i la conseqüent falta d’iniciatives a la ciutat en aquest camp", expliquen. Els i les trucaires volen "donar una oportunitat als tarragonins i tarragonines per introduir-se en el món del cultiu i consum ecològic d’una manera pràctica i assequible". 

El dia 30 de maig a la tarda tindrà lloc la inauguració del projecte al centre de la ciutat. L’entitat detallarà més informació sobre aquest esdeveniment i el projecte en general a la seva pàgina web i a la seva pàgina de Facebook.

En aquest mapa podeu veure en quines botigues de Tarragona es poden comprar els kits:

 


Comparteix