Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.05.2015

Si aquest estiu fas muntanya, tramita la llicència de la FEEC a través de MEG

aeig sant ferran, muntanya, barcelonès, sector iv, excursió, natura, caminar,


AEiG Sant Ferran

Si fas muntanya fora del cau, i aquest estiu tens previst fer alguna sortida, pots tramitar a través de MEG una llicència anual o ara també temporal per a activitats puntuals.

Com a membre de MEG o de Xarxameg, pots tramitar la llicència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a través del nostre Club Excursionista Minyons Escoltes i Guies sense haver de ser membre de cap altra entitat excursionista.

La llicència ofereix una assegurança per fer activitats de muntanya i permet participar en activitats pròpies de la FEEC, com per exemple les curses de muntanya. També us permetrà gaudir de descomptes individuals en refugis de muntanya.

Com tramitar la llicència federativa a través de MEG? A part de la llicència anual la FEEC també ofereix la possibilitat de fer-ne de temporals, si vols sortir un dia a fer raquetes de neu o barranquisme i no vols pagar una llicència anual, aquesta pot ser una bona opció!

Com tramitar la llicència temporal de la FEEC a través de MEG?
  • Aquí podeu consultar els preus de les llicències temporals i escollir la que més us convingui.
  • Heu d'omplir un formulari amb les dades de les persones que participen a l'activitat i enviar-lo a assegurances@escoltesiguies.cat.
Recordeu que la llicència federativa de muntanya NO és necessària per a activitats que es facin en el marc del cau. En les sortides de muntanya que fem habitualment a l’agrupament, l’assegurança de MEG ja ens cobreix.

Si amb la unitat o l’agrupament voleu fer una activitat de muntanya molt especialitzada que l’assegurança normal no cobreix, cal que demaneu una ampliació d’aquesta assegurança contactant amb assegurances@escoltesiguies.cat.


Etiquetes

Comparteix