Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.06.2015

Retard en la tramitació de carnets de monitor/a i director/a per problemes en l’aplicació informàtica de la Generalitat

formació, formiga, director, monitor, curs, escola de formació


MEG

Si us estan tramitant el carnet però encara no teniu el número, cal que poseu “M3” o “D3” a la notificació d’activitats dels campaments d’estiu.

Per problemes informàtics de la Direcció General de Joventut, hi haurà un retard a l’hora d’atorgar el número de monitor/a o director/a de lleure a les persones que han tramitat els carnets en aquesta darrera convocatòria. Aquest retard afecta algunes de les escoles de formació en el lleure de Catalunya.

Els i les caps que estigueu en aquesta situació i hagueu de fer la notificació d’activitats pels campaments abans de tenir el carnet, cal que poseu “M3” o “D3” segons correspongui a l’espai on hauria d’anar el número de carnet. Confirmeu amb l’escola on us hagueu format que esteu en aquesta situació.

ACTUALITZACIÓ: En el cas de l’Escola de Formació de MEG, ja tenim els números, els podeu consultar enviant un correu a la secretaria tècnica de la vostra demarcació. Els carnets els tindreu en unes setmanes.

Els i les formands de l’Escola de Formació de MEG que marxeu de campaments abans del dia 26 de juny o si necessiteu el carnet per treballar, cal que demaneu un certificat a l’Escola de Formació amb una antelació mínima de 24h en dies laborables.

Per dubtes us podeu dirigir també a escolaformacio@escoltesiguies.cat.


Etiquetes

Comparteix