Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.06.2015

Prepara’t per la Roverway!Troba la teva manera de participar a aquesta trobada de Truc de tot Europa que tindrà lloc a França l'estiu del 2016!

Alguna cosa es prepara a Jambville, molt a prop de París, per a l’estiu del 2016. La Roverway arriba a França amb mes força que mai per acollir ròvers/trucs/claners de tota Europa amb un únic objectiu: compartir experiències i vivències amb amics escoltes i guies d’arreu del continent, entorn a la ciutadania europea.

A l’estiu del 2016, 100 rutes per tot el territori francès donaran el punt de sortida a la Roverway, que finalitzarà en un campament central a Jambville a on s’esperen més de 5.000 participants. Cada ruta és sobre una temàtica diferent, des de muntanyisme fins a descobertes de caire cultural. A més, aquestes rutes es faran amb patrulles internacionals.

Troba la teva manera de participar i engresca als teus companys a formar part d’aquesta experiència escolta internacional. El contingent de l’escoltisme i el guiatge català ja comença a bellugar, així que posa’t en marxa.

Si vols rebre informació de la Roverway omple el formulari que trobaràs al web de la FCEG.

Més informació a la web de la Roverway i a l’esdeveniment del contingent català al facebook!


Etiquetes

Comparteix