Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.06.2015

Convocatòria extraordinària de beques per a campaments i casals d'estiu

albada, sol


AEiG Erol

Els campaments són un moment molt important en el progrés personal de cada infant i jove i és per això que hem de fer esforços per garantir que ningú se'n quedi al marge.

Amb aquesta partida extraordinària es vol facilitar que els nens i nenes de famílies amb dificultats econòmiques puguin participar als campaments i casals d'estiu. 

La sol·licitud de les beques s'ha de fer des de l'agrupament. Trobareu tota la informació de la convocatòria i els documents de la sol·licitud a l'apartat "Beques d'estiu" de l'Espai del cap. Aquesta partida extraordinària és gràcies al conveni signat entre el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i MEG.

Les sol·licituds que es rebin s'aniran resolent setmana a setmana. Els imports assignats es faran públics la setmana següent. S'aniran fent resolucions durant l'estiu mentre hi hagi disponibilitat en la partida de beques. 

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el Servei de Finançament escrivint a financament@escoltesiguies.cat o trucant al 93 590 27 00.


Comparteix