Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.09.2015

Documents i recursos per començar el curs al cau

aeig roger de flor, tiana, cartró, manualitat, taller, activitat


AEiG Roger de Flor

T’expliquem on pots trobar els documents amb les autoritzacions, cartells per trobar caps i nens i altres recursos. Bon inici de curs!

 1. Autoritzacions i documents per inscriure’s a l’agrupament. A l’Espai del cap  (apartat “Per afiliar-se”, dins de Gestió Administrativa), els i les caps podeu trobar aquests documents per a la inscripció d’infants i joves i caps:
 2. Cartells per buscar caps, nens i nenes que s’apuntin a l’agrupament.
 1. Material de difusió per explicar què fem al cau i què és l’escoltisme i el guiatge.
  • Joc de l’escoltisme i el guiatge: una eina senzilla i efectiva per explicar la nostra manera d’educar. Si al cau no us en queden, demaneu-ne a la demarcació.
  • “Què és MEG?”, en menys d’un minut: aquest vídeo explica de manera clara i breu qui som i per què treballem als agrupaments, demarcacions i equips generals de MEG.
  • www.vinealcau.cat: El portal amb la informació per a nens i nenes, joves i famílies que volen saber més sobre què fem al cau i trobar l’agrupament més proper.
 1. Recursos per començar el curs impregnat d’esperit escolta:
 • ​Fons d’escriptori #momentsdecau: què millor que una foto bonica i una frase inspiradora per personalitzar l’ordinador, la tauleta o el mòbil? N’hi ha quatre models diferents.
 • Segueix-nos a les xarxes socials: recorda que al Facebook i al Twitter de MEG podràs seguir tota l’actualitat de l’escoltisme i el guiatge!
 1. Fer fulards, comprar material escolta i preparar sortides i campaments... amb els serveis de MEG:
 • Si necessiteu fulards per començar el curs, o bé camises, ensenyes, tendes o qualsevol altre tipus de material d'escoltisme i muntanya, contacteu amb Brownsea, la botiga de MEG. Fan un 10% de descompte a agrupaments de MEG (però la botiga està oberta a tothom) i promouen l'economia social, els proveïdors locals i la sostenibilitat.
 • Si esteu preparant una sortida de caps d'inici de curs, l'excursió del pas de branca, una sortida amb la unitat... penseu en els Centres Escoltes. Són 3 cases amb bones instal·lacions, situades en espais naturals fantàstics i que funcionen amb el "xip" escolta i guia.
 • Si busqueu un terreny d'acampada, a Campaments i Més no només us en faciliten més de 100 -des dels menys equipats fins a alguns que tenen cuina i sales per fer-hi activitats- sinó que us ajudaran en les gestions necessàries per organitzar la vostra acampada.
Que tingueu un bon inici de curs!
 


Comparteix