Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.09.2015

L’escoltisme català convida Antonio Baños i la resta de candidats a les eleccions del 27-S a visitar un agrupament escolta per conèixer de prop aquest moviment educatiu

capçalera, comunicat, fceg

 Com a moviment intensament compromès amb el seu entorn, no només natural sinó també social, l'escoltisme s’ha mostrat implicat en els afers de la pròpia comunitat amb el seu propi sentit crític. 

La Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG) convida Antonio Baños a visitar un agrupament escolta per conèixer de prop la feina d’aquest moviment, després que el candidat de la CUP afirmés ahir en un acte a Tarragona que “ningú no es pensi que serem els nens del moviment escolta que fa gràcia a la burgesia, perquè serem els que cridarem més i farem més soroll”.

L’escoltisme i el guiatge és un moviment educatiu que, des del voluntariat, educa en la participació democràtica i el compromís cívic, amb la natura com a espai idoni per a l’aprenentatge. Com a moviment intensament compromès amb el seu entorn, no només natural sinó també social, s’ha mostrat implicat en els afers de la pròpia comunitat amb el seu propi sentit crític. L’escoltisme fa extensiva la invitació a tots els altres candidats a les eleccions al Parlament del proper 27 de setembre per tal de poder conèixer la realitat d’un dels moviments que conformen el teixit social i educatiu del país. Justament aquests dies, el moviment escolta i guia inicia un nou curs amb 18.500 infants i joves que participaran en els 205 agrupaments escoltes que hi ha repartits arreu del país, i que són liderats per més de 4.000 joves compromesos amb la nostra societat educant des del voluntariat.

Publicat originalment al web de la FCEG.
 


Etiquetes

Comparteix