Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.09.2015

Fem entre tots i totes el calendari escolta i guia del 2016!

4vents, eixdelcurs

Calendari escolta i guia del 2015.

Un any més, editem un calendari amb fotos dels agrupaments en el marc del projecte 4 vents. Aquest any anirà sobre “Música i escoltisme”, tema de l’Eix del curs!


Teniu dues maneres de participar al calendari: enviant fotos perquè hi surtin i/o encarregant calendaris per donar-los o vendre’ls (les podeu posar en pràctica totes dues o bé només una). La data límit per totes dues coses és el 19 d’octubre (termini ampliat!).

Envieu-nos fotos del vostre agrupament!

Han de reflectir el tema de l’Eix del curs (Música i escoltisme):

La música ha estat, és i serà una companya indispensable de l'escoltisme i el guiatge. Amb una guitarra i poc més aconseguim crear moments únics al cau, a les excursions, als campaments... Un viatge retrospectiu a través de les cançons i de tot l'univers que les envolta, una mirada a qui som i què fem i com això es reflecteix a través de la música, que actua com a element cohesionador i transmissor de la llengua i la cultura catalanes tot unint generacions i geografies ben diverses.

  • Les fotos tocant la guitarra a campaments estan molt bé, però també en necessitem de més originals: amb altres instruments, fent una vetlla, en què es vegi un cançoner, una actuació o concert fet amb el cau... (aquí trobareu idees de com fer fotos originals). La música és una gran eina per transmetre la cultura catalana, per cohesionar persones de diferents orígens, per vehicular emocions... Seria genial tenir fotos que transmetessin això!
  • Sobretot, cal que us assegureu que des de l’agrupament disposeu del permís d’imatge signat de totes les persones que apareixen a les fotos.
  • Cal que les fotos tinguin una bona resolució (si no, les haurem de descartar perquè no apareguin pixelades quan s'imprimeixin els calendaris).
  • Envieu-les al Servei de Disseny i Comunicació (comunicacio@escoltesiguies.cat), preferiblement a través de serveis com We TransferDropbox o similars. Les fotos han d'anar acompanyades pel nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
  • El dia màxim per enviar les fotografies és el 19 d'octubre (termini ampliat!).
 
Demaneu calendaris per repartir al cau o per vendre’ls!

Per decorar les sales de les unitats, per penjar-vos-en un a l'habitació, per vendre'ls com a "extrajob" i guanyar uns calerons... No us ho penseu més i afanyeu-vos a demanar calendaris:
  • El preu del calendari és d’1,50 euros per unitat, que van a càrrec de l'agrupament, demarcació o equip que els sol·liciti.
  • El termini per sol·licitar els calendaris és el proper 19 d'octubre (termini ampliat!).
  • Els calendaris es repartiran als representants de cada demarcació durant l'Assemblea General Ordinària de MEG (21 i 22 de novembre a Cervera) i després les demarcacions els faran arribar als agrupaments.
  • Per demanar calendaris, ompliu aquest formulari:

 
Per qualsevol dubte podeu contactar amb el Servei de Disseny i Comunicació: comunicacio@escoltesiguies.cat


Comparteix