Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.09.2015

Vespella es posa guapa!

alt ter, vespella

La rectoria de Vespella, a Gurb (Osona).

La Rectoria de Vespella, situada a Gurb i gestionada per la Demarcació de l'Alt Ter, torna obrir portes després de l'estiu, preparada per acollir formacions i sortides durant aquest curs.

La Rectoria es troba adossada a l’església de Sant Cristòfol de Vespella, construïda durant la segona meitat del segle XVIII, dins el terme municipal de Gurb (Osona). Aquest municipi, un dels més extensos de Catalunya, es troba al bell mig de la Plana de Vic.

Aquest estiu s'han fet reformes de millora a la rectoria per deixar-la a punt per les estades programades pel nou curs. L’objectiu de la Demarcació de l'Alt Ter és, en la mesura del possible, reinvertir els propis beneficis en la casa, per tal de mantenir-la, adequar-la i que s’adapti a les necessitats reals dels seus usuaris.

Seguint amb l'estil educatiu escolta i guia, la Rectoria de Vespella és un espai auster, sense els luxes que podem trobar en algunes cases de colònies, però ofereix els serveis i les comoditats necessàries per garantir una estada agradable i profitosa. És d'ús exclusiu per a entitats i és ideal per a grups petits que vulguin fer sortides de caps de setmana o campaments de Setmana Santa, per a trobades de caps i/o monitors i per portar-hi a terme diferents formacions

Al web de la Demarcació es pot veure l'ocupació i l’enllaç per formalitzar la reserva juntament amb allò que ofereix la rectoria i les excursions que es poden realitzar pel seu voltant. ​Tots aquells que hi vingueu us hi trobareu com a casa i podreu gaudir d’un entorn privilegiat

Trobareu tota la informació aquí.


Etiquetes

Comparteix