Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.09.2015

Últims dies per participar al calendari escolta i guia!

guitarra, música, campaments, llid

Fins el 19 d'octubre (termini ampliat!) podeu enviar fotos i reservar exemplars del calendari escolta i guia del 2016, que aquest any anirà sobre música i escoltisme.

Envieu-nos fotos del vostre agrupament!

La música és una gran eina per transmetre la cultura catalana, per cohesionar persones de diferents orígens, per vehicular emocions... Teniu fotos del cau que transmetin això? Envieu-les a comunicacio@escoltesiguies.cat! Si n'hi ha moltes o "pesen" molt, feu-ho a través de We TransferDropbox o similars. Digueu-nos també el nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon). Molt important: assegureu-vos que teniu el permís d’imatge signat de totes les persones que apareixen a les fotos.
 
Demaneu calendaris per repartir al cau o per vendre’ls!

L'agrupament, demarcació o equip que sol·liciti calendaris els haurà de pagar a 1,50 euros la unitat (es pagaran més endavant). Després els podeu revendre al preu que vulgueu. Els calendaris es repartiran als representants de cada demarcació durant l'Assemblea General Ordinària de MEG (21 i 22 de novembre a Cervera) i després les demarcacions els faran arribar als agrupaments.

Per demanar calendaris, ompliu aquest formulari:

 


Comparteix