Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.09.2015

Us animeu a fer un projecte d'aprenentatge servei sobre noves tecnologies o finances ètiques?

aprenentatge servei, aps, dibuix, intercanvi, projectes

5a Jornada d'Intercanvi de Projectes d'ApS.

Fins el 26 d'octubre us podeu presentar a una convocatòria que ofereix suport econòmic i assessorament a projectes d'ApS en aquests àmbits.

El Centre Promotor d'Aprenentatge Servei i la Fundació Jaume Bofill, amb la col·laboració d'Oikocrèdit, organitzen una convocatòria per a projectes d'aprenentatge servei en els àmbits de les noves tecnologies i les finances ètiques. Els projectes escollits rebran una dotació econòmica i assessorament.

La proposta està oberta a centres i institucions educatives, incloent entitats sense ànim de lucre de l'àmbit no formal, com els agrupaments escoltes, interessades en impulsar projectes d'APS.
 
L’aprenentatge servei és una proposta educativa que facilita el desenvolupament personal dels joves a través de l’adquisició i la pràctica de coneixements, competències i valors democràtics i d’ajuda als altres. Alhora que promou la seva participació i implicació social.

Consulteu els documents adjunts amb les bases de la convocatòria i el full de sol·licitud. Podeu trobar-les també al web www.aprenentatgeservei.cat. El termini per presentar projectes és el 26 d'octubre de 2015. Si des del cau hi esteu interessats, podeu escriure al Servei de Projectes de MEG i us ajudaran a presentar la sol·licitud: capprojectes@escoltesiguies.cat.


Comparteix