Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.09.2015

Participa a la Jamboree de les Ones i la Jamboree d'Internet!

tecnologia, 4vents, tablet, informàtica, ordinador

Membres de 4vents utilitzant una tablet.

El 16, 17 i 18 d'octubre es celebrarà la JOTA / JOTI 2015, en què escoltes de tot el món poden contactar a través de les ones de ràdio i d'internet per conèixer experiències i fer amics i amigues d'arreu.

La 58a Jamboree On The Air (JOTA) i la 18a Jamboree On The Internet (JOTI), o JOTA / JOTI 2015, és una activitat de caràcter anual en què escoltes de tot el món poden contactar a través de les ones (ràdio amateurs) i portar les seves veus fins a l'altra punta del món.

És una excel·lent oportunitat per conèixer escoltes i guies de diferents països, intercanviar idees, aprendre sobre altres cultures i costums i fer nous amics. En poques paraules, per sentir realment que es pertany a un moviment mundial que reuneix més de 30 milions de persones.

L'ús de tècniques de ràdio amateur és possible gràcies al suport prestat per milers de voluntaris radioaficionats que donen suport a la celebració de la JOTA amb el seu coneixement, equipament i entusiasme. Igual que la JOTA, la JOTI connecta als i les joves escoltes a través d'Internet.

Al manual del participant hi trobaràs tota la informació i podràs llegir experiències d'altres grups que han participat en edicions anteriors.

Més informació:
Web de 4 vents: http://www.escoltes4vents.org/node/449
Web oficial: http://jotajoti.info
Manual del participant: http://scouts.es/media/2015/09/Manual-del-participante-2015.pdf

Si vols participar-hi, registra't aquí.


Comparteix