Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.10.2015

Prop de 200 caps a l'Assemblea de la Demarcació de Tarragona a Riudecols

tarragona, assemblea, trobada 0

Caps a l'Assemblea de Demarcació i Trobada 0.
Demarcació de Tarragona

La Demarcació, que enguany celebra el 45è aniversari, s'ha proposat per aquest curs treballar el mètode i la proposta educativa als agrupaments, organitzar una trobada de caps i crear una jornada sobre el voluntariat, entre d'altres.

El Casal de Riudecols (Baix Camp) va acollir el passat 10 d’octubre l’Assemblea i la Trobada 0 de la Demarcació de Tarragona, en què hi van assistir més de 180 caps dels 13 agrupaments del territori.

El plenari, dissabte a la tarda, va començar amb una presentació i una introducció dedicada a la música, que és l'Eix del Curs 2015-2016. Durant el plenari, els agrupaments van exposar la memòria del curs anterior, es van aprovar els comptes i el pressupost, i es va decidir crear una nova taula de treball dedicada a la pedagogia, que reunirà periòdicament els responsables pedagògics dels agrupaments i de la demarcació.

Entre els objectius que s’han proposat per aquest curs, en què se celebren els 45 anys de la Demarcació de Tarragona, destaquen l’adequació d’una casa de colònies, un treball de mètode i proposta educativa als agrupaments, l’organització d’una trobada de caps i la creació d’una jornada sobre el voluntariat. Finalment, també es van fer els relleus a la junta territorial, incorporant l’Aleix Clotet com a comissari, la Mar Solé com a responsable pedagògica i la Marina Clavero com a secretària.

A l'Assemblea hi van assistir dos membres de la Taula Executiva de MEG a nivell nacional: l'Albert Catà, secretari general, i en Lluís Marco, comissari general. Tots dos van felicitar els caps tarragonins per la trobada organitzada el curs anterior, La Bajoca, en què van participar-hi més de 700 infants i joves i que representa “un signe evident de cohesió, d’esforç i d’il·lusió i reflex del moviment actual”.

També hi va ser present l'alcaldessa de Riudecols, Anna Aragonès, que va encoratjar els caps en la seva tasca associativa i educativa, remarcant “la importància d’acompanyar més els infants i joves des de l’educació en valors, especialment en la societat actual”.

Consulteu la nota de premsa de l'Assemblea de la Demarcació de Tarragona.


Etiquetes

Comparteix