Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

21.10.2015

La gran festa del Pas de Branca de l'AEiG Lo Merlet

aeig lo merlet, pas de branca, festa, pavelló, branques, famílies, aniversari

Celebració del Pas de branca 2015.
AEiG Lo Merlet

aeig lo merlet, pas de branca, festa, pavelló, branques, aniversari, confetti

La celebració va ser una gran festa!
AEiG Lo Merlet

El passat cap de setmana 18 i 19 d'octubre es va celebrar el Pas de branca al Palau d'Anglesola i en motiu del 20è aniversari de l'agrupament es va obrir a les famílies i al poble per fer-ne una gran festa!

Des de l'AEiG Lo Merlet de Palau d'Anglesola (Demarcació Nord-Occidental) ens fan arribar aquest text on ens expliquen com va anar. Gràcies per fer-nos arribar la informació!
Com cada any el Pas de branca va començar amb la sortida ciclista cap a una població veïna on hi faríem nit però, a diferència dels altres anys, faríem el Pas de branca diumenge al matí.
 
Enguany un nou col·lectiu entrava al nostre agrupament i és que una comissió de pares i mares ens ajudaran durant el curs!
 
Un cop fet Pas de branca vam fer el 1r concurs de paelles, on cada branca (escoltes i famílies) preparava la seva paella per intentar convèncer al jurat, els padrins del nostre agrupament, que era la més bona, la més original o la més ben presentada. Així doncs, hi va haver un total de 7 paelles entre castors, llops i daines, ràngers i noies guies, pioners i caravel·les, trucs, caps i excaps i intendents.
 
La jornada va acabar fent una vetllada de danses i cançons on vam bufar les espelmes!
 
Així donem per tancada la celebració del 20è aniversari, després de fer el sopar de caps, excaps i intendents, l'ascensió familiar al Puigmal i el pas de branca+paellada.
 
Esperem poder continuar amb aquest caliu ja que aquest últim acte ens ha unit molt amb les famílies i el poble!


Comparteix