Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.10.2015

La Demarcació de Tarragona organitza un acte per celebrar el 45è aniversari

tarragona, assemblea, fulards, pati, joc,

Membres de la demarcació durant la Trobada 0 i Assemblea.
Demarcació de Tarragona

El proper divendres 6 de novembre la Demarcació de Tarragona organitza l'acte de celebració dels seus 45 anys amb una taula rodona, fotos històriques, música en directe i molt més!

L'acte començarà a les 8 del vespre amb una taula rodona formada per membres que van passar per la Demarcació de diferents generacions, tot compartint què es feia llavors, quins equips i persones la composaven, quins projectes es van dur a terme...

Després es farà un pica-pica amenitzat amb una projecció de fotos històriques de la demarcació i els agrupaments, i s'acabarà amb música en directe on ballarem tots plegats danses de totes les èpoques!

Val a dir que també hi haurà alguna sorpresa més, però per descobrir-la caldrà fer acte de presència!

Tot plegat serà a la seu actual de la Demarcació de Tarragona: Carrer de les Coques, 1-c (Casa dels Concilis) Tarragona.La comissió que s'encarrega d'organitzar l'acte ja ho té gairebé tot a punt, però necessita un últim cop de mà
  • fent difusió de l'acte (ja sigui mitjançant les xarxes socials, enviant la invitació a antics membres de la Demarcació, etc.).
  • enviant fotografies antigues d'actes, excursions, trobades, reunions... de la demarcació a tarragona@escoltesiguies.cat.


Etiquetes

Comparteix