Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.10.2015

Us animeu a anar a buscar la Llum de la Pau?



Estem buscant un agrupament que vulgui anar a buscar la Llum de la Pau per portar a Catalunya aquest símbol de la pau i la fraternitat escolta.

La Llum de la Pau de Betlem és una flama que, encesa a Betlem, cada any quan s’acosta Nadal, els escoltes i guies d’arreu del món escampem per pobles i ciutats per simbolitzar la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta.

Cada any un agrupament de MEG va a buscar-la i la porta a Catalunya, on fem un acte de rebuda i des d’allà escampem la flama arreu del territori. Aquest any l’acte està previst pel proper 13 de desembre a Sant Boi de Llobregat (Demarcació de BLLGAP).

La recollida de la Llum de la Pau es farà a Nîmes (França) el mateix diumenge a primera hora del matí, el grup que hi vagi disposarà d’una ajuda de 300€ per al desplaçament i d’un contacte amb els Scouts i Guides de France que els acollirà la nit anterior. Un cop recollida la llum, caldrà baixar-la fins a Sant Boi de Llobregat on es farà l’acte central de rebuda a la tarda.

Estem buscant un grup reduït per tal de facilitar la gestió al grup d’acollida de Nîmes. Si esteu interessats, teniu fins el 10 de novembre per fer-nos-ho saber enviant un correu a  l’Anna (projectes@escoltesiguies.cat). Si hi ha més d’un grup interessat, es farà un sorteig per determinar les persones que aniran a recollir la Llum de la Pau.

Moltes gràcies!


Comparteix