Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.10.2015

Comencen les inscripcions als Monogràfics 2015

formacions, monografics

Els monogràfics de l’Escola de Formació són una bona oportunitat per formar-nos en temes específics i aprendre recursos que després podem aplicar al cau!

A partir del 30 d'octubre us podeu inscriure a algun dels monogràfics que es faran aquest curs.

Esteu interessats en aprofundir en temes concrets per aplicar al cau? En un cap de setmana podreu aprendre nous coneixements, conèixer persones d’altres agrupaments i emportar-vos tècniques per aplicar-les després a la vostra unitat.

Amb l’objectiu que les persones que hi estigueu interessades pugueu reservar-vos una plaça i assegurar-vos que el monogràfic es durà a terme, aquest any s’ha obert el període d'inscripció a partir del 30 d'octubre.

Per aquest curs 2015-2016, l’Escola de Formació proposa un total de 10 monogràfics: “Perspectiva de gènere als agrupaments”, “Taller de lideratge i coherència interna”, “Pionerisme”, “Orientació i astronomia”, “ReNaturem”,  "Aprenem fent servei",  "Escoltisme sobre rodes",  "Educació emocional", "FORTRUC" i "FORCASTORS".Trobareu tota la informació a la pàgina sobre Monogràfics.

Per inscriure-us, si sou de MEG entreu al Portal de l’Escola de Formació. Si no ho sou escriviu a escolaformacio@escoltesiguies.cat.


Comparteix