Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.10.2015

L'esplendor de les fagedes a la tardor, a prop del Mas Olivet

fageda, bosc, mas olivet, salines, excursió, tardor


Gabriel Esquius i Fuentes

Us recomanem una excursió per descobrir les fagedes del massís de Les Salines des del refugi Mas Olivet, que forma part de la nostra xarxa de Centres Escoltes. 

Els mesos d'octubre i novembre les fagedes del massís de Les Salines presenten el seu magestuós aspecte de tardor, amb les fulles de diversos tons grocs i taronges. 

Des del refugi Mas Olivet, situat a Maçanet de Cabrenys, a l'Alt Empordà, us recomanem l'excursió fins al santuari Les Salines, tot travessant una magnífica fageda. Podeu trobar indicacions de l'excursió als següents enllaços:
Els Centres Escoltes són la xarxa d'equipaments amb valors gestionada per Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i formada pel refugi Mas Olivet, a Maçanet de Cabrenys; l'Aula Natura Can Palós, a Sant Boi de Llobregat; i el Montserrat International Scout Centre, a Montserrat.

Els centres funcionen de manera autogestionada pel grup que s’hi allotja (cuina, neteja, serveis...), reuneixen unes condicions ambientals específiques i estan dotats d’instal·lacions respectuoses amb el medi ambient. Per tot plegat, allotjar-se en un Centre Escolta o dur-hi a terme activitats permet generar contextos educatius globals i alineats amb els valors del mètode escolta i guia.

Estan a disposició d'agrupaments, escoles, esplais, entitats d'educació en el lleure, associacions i empreses. Trobareu més informació al web dels Centres Escoltes.


Comparteix