Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.11.2015

Últims dies del concurs de projectes per fer documentals sobre cooperació i/o voluntariat

DOCS Cooperants.

Fins el 13 de novembre podeu presentar una idea o avantprojecte de documental al concurs Docs Cooperants, dirigit a joves voluntaris. Les idees premiades obtindran suport per tirar endavant el documental.

DOCS Cooperants és un concurs de Projectes per la Creació de Documentals sobre la cooperació i/o el voluntariat promogut pel Casal de Joves de la Casa Sagnier, a Barcelona. S'hi poden presentar joves entre 14 i 29 anys (nascuts entre els anys 1985 i 2000). 

A diferència d’altres certàmens, el concurs no premia el resultat final, sinó la millor idea o avantprojecte. L’objectiu del projecte és que es valori la tasca dels i les joves voluntaris cooperants i de les entitats que els recolzen i formen. 

A les idees guanyadores els donaran suport des de l’inici fins la seva presentació i exhibició. Hi ha dos premis, de 1.000 i 2.000 euros respectivament. A més, el documental guanyador es presentarà a centres d’ensenyament, festivals, mostres, mitjans de comunicació, etc. i se'n farà difusió a la xarxa.

El termini d'entrega de projectes és el proper 13 de novembre. Consulteu aquí tota la informació i les bases del concurs.

Els projectes presentats hauran de tenir  el suport i autorització d’una entitat de cooperació i/o voluntariat sense ànim de lucre (entitat promotora). En el cas que vulgueu que MEG sigui l'entitat promotora del vostre projecte envieu-nos un correu a comunicacio@escoltesiguies.cat amb l'assumpte "DOCS Cooperants".


Comparteix