Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.11.2015

L’AEiG La Claca fa 25 anys i inicia una campanya de micromecenatge per reformar el nou local

acte, aniversari, aeig la claca, agrupaments, girona,

Acte d'inici de les celebracions del 25è aniversari.
AEiG La Claca

acte, aniversari, aeig la claca, agrupaments, exposició, girona, fotos

Exposició dels 25 anys de l'agrupament.

Els escoltes de Cassà de la Selva comencen un any de celebracions i es proposen recollir 5.000 euros en aportacions per finançar les obres del seu nou local.

L’Agrupament Escolta i Guia La Claca, de Cassà de la Selva (Demarcació de Girona), ha posat en marxa un projecte de micromecenatge a través de la plataforma Verkami. Es proposen recaptar 5.000 euros per finançar part de les obres de rehabilitació del nou local que servirà de cau a partir de l’any vinent.
 
Els joves de l’agrupament realitzaran diverses accions al llarg dels 40 dies que dura la campanya de micromecenatge, per tal de recollir fons de diferents ciutadans, institucions o empreses interessats a col·laborar amb la iniciativa. Podeu ampliar aquesta informació a laclaca.org/verkami.


 
Aquesta acció s’emmarca en un any d’especial rellevància per la història dels escoltes de Cassà ja que commemoren els 25 anys de la seva fundació. És per això que el dijous 5 de novembre van organitzar un acte institucional que va donar el tret de sortida a les múltiples activitats previstes durant el curs per celebrar aquest aniversari. 

En l’acte hi van assistir representants de la Demarcació de Girona de MEG, els actuals caps d’agrupament, el fundador de l’AEiG La Claca i l’alcalde de la població. Van fer un repàs de la història de l’agrupament i van explicar els principals reptes que es proposen a partir d’ara. També van inaugurar una exposició de records amb un munt de fotografies de la història de l’agrupament.


Comparteix