Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.11.2015

Game Over, un documental sobre sobreprotecció, violència, videojocs i xarxes socials

Cartell del documental Game Over.

El film, que tracta diversos temes relacionats amb l'educació, es presenta dijous a Barcelona i es podrà veure arreu de Catalunya en el marc del Documental del Mes.

GAME OVER és una reflexió crua i directa sobre els perills de la sobreprotecció familiar, la cultura de la violència, l’addicció als videojocs i l’exhibicionisme a les xarxes socials (pel·lícula no recomanada per a menors de 12 anys).

El documental explica la història d’en Djalal Banchs, un jove gironí obsessionat amb els jocs i armes de guerra des de ben petit. Seguint aquest somni extrem, en Djalal s’allista a l’exèrcit per lluitar a l’Afganistan. Però la guerra real no té res a veure amb la guerra dels videojocs, i quan torna a casa s’adona que tot ha canviat: la crisi econòmica ha colpejat la família i es veu obligat a prendre decisions. El joc ha acabat i Djalal haurà de trobar el seu propi lloc en el món real.
 
El proper dia 12 de novembre a les 20h es presenta el documental als Aribau Multicines de Barcelona (c/ d’Aribau, 8-10) i les entrades es poden comprar aquí. A banda, a partir del dia 5 hi ha projeccions en diverses sales a tota Catalunya, la majoria gratuïtes. I a partir del 13 de novembre es mantindrà en cartellera als Balmes Multicines i al Zumzeig (Barcelona).

El Documental del Mes és la iniciativa del festival DocsBarcelona que estrena cada mes un documental en una xarxa de sales de tota Catalunya i la resta de l’estat. 
  
Mira el tràiler (avisem que conté imatges dures, pel·lícula no recomanada per a menors de 12 anys):  https://www.youtube.com/watch?v=Bi6rHlkWt1k
Consulta totes les projeccions aquí: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html


 


Etiquetes

Comparteix