Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.11.2015

El nou número d’El Correu sobre música i escoltisme arriba carregat de novetats

el correu 93, comunicacio, revista, portada, música

El Correu 93.

comunicacio, el correu 93, poster

La revista inclou un pòster central.

Amb seccions renovades, un pòster central i un redisseny global, El Correu 93 tracta des de diferents vessants la música com a element pedagògic, que és el tema de l’Eix del curs 2015-2016.

A partir d'aquest curs, la revista quadrimestral de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, El Correu, tindrà menys pàgines, passant de 28 a 20, però mantindrà la majoria de continguts i n’oferirà altres de nous. 

Per exemple, hi ha seccions renovades, com “Espai natura”, que oferirà eines i reflexions sobre el treball de la natura en l’escoltisme i el guiatge; “Recursos”, que oferirà activitats i propostes per treballar al cau amb diverses unitats; i “D’on va sortir”, on s'explicarà l’origen de diversos equips i projectes del moviment escolta i guia.
 
 

Una altra de les novetats és un pòster central que anirà variant a cada número i que es pot extreure per penjar-lo a la paret, folrar una carpeta, etc. El pòster d’aquest número inclou una foto de l’AEiG Sant Ramon Nonat (Demarcació BLL/G/AP) i una frase de Baden Powell.

La revista manté un dossier central al voltant d’un únic tema, que en aquest número és “Música i escoltisme”. S’hi parla de la música com a element pedagògic, identitari i transmissor de llengua i cultura, amb un reportatge, articles d’opinió, reflexions sobre com treballar la música a Castors i Llúdrigues, recursos i exemples de projectes relacionats amb el tema.

El Correu 93 ja es pot llegir i descarregar a l’apartat de Publicacions d’aquest web i ben aviat arribarà per correu postal a agrupaments, demarcacions, entitats, punts d’informació juvenil i biblioteques. Llegeix-lo o descarrega-te’l fent clic aquí.


Comparteix