Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

18.11.2015

Pre-inscripcions a la Roverway obertes fins el 15 de desembre!

roverway

Roverway.

La Roverway, la trobada de ròvers, trucs i claners de tot Europa ja s’acosta i és el moment de fer passos en ferm per a poder-hi participar.

Tal i com ja s’ha informat anteriorment, la Roverway 2016 tindrà lloc a Jambville del 3 al 14 d’agost (del 3 al 15 d’agost per ISTs) i comptarà amb la participació de més de 5.000 joves!
 
També és important que conegueu les diferents modalitats de participació que ofereix aquesta trobada:
  • Participar-hi com a unitat: apuntar-vos tota la unitat (caps inclosos) per anar a la Roverway. El Preu per participant és de 470€ més transport a pagar en tres terminis, el primer quan es formalitzi la inscripció .
  • Participar-hi individualment: apuntar-te individualment i després ajuntar-te amb una “patrulla”  (cal ser membre d’un agrupament i haver nascut després del 3/08/1994)El Preu per participant és de 470€ més transport a pagar en tres terminis, el primer quan es formalitzi la inscripció .
  • International Service Team: és per fer tasques de suport a la Roverway. Per optar a aquesta modalitat cal haver nascut abans del 3/08/1994 (o sigui, ser major de 22 anys quan comenci l’activitat). El preu per IST és de 305€ més transport a pagar en tres terminis, el primer quan es formalitzi la inscripció.
A nivell català, s’està organitzant un contingent català per coordinar i facilitar la participació dels agrupaments catalans.

Feu clic aquí per accedir al formulari de preinscripció al web de la FCEG.


Etiquetes

Comparteix